Cost Controller

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore industrie met name voor de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan de opdrachtgever.

 

Functie

De Cost Controller maakt deel uit van de afdeling Administratie en rapporteert aan het Hoofd Administratie. Verder werkt de Cost Controller nauw samen met de Projectleiders.

 

Profiel

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de Project Manager met het accent op de periodieke projectrapportage, budgetbewaking, het samenstellen en bijhouden van de projectrapportage inclusief meerwerken. Kortweg advisering van tijd en geld in de projectcyclus.

 

De geschikte kandidaat voor deze uitdagende functie heeft een opleiding op niveau HBO, enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de civiele of offshore industrie) en is de schakel tussen de uitvoerende fase van projecten en de financiële verantwoording ervan.

 

HSM biedt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag CV en motivatie binnen 14 dagen gericht aan HSM Offshore Energy BV, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam, pz@hsm.nl. Voor vragen over deze functie kunt u contact opnemen met de heer J.D. van Etten, Hoofd Administratie, bereikbaar op telefoonnummer 010 - 427 93 15. Solliciteren via de button onderaan deze pagina kan ook. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview