Document Controller - offline

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie en de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan de opdrachtgever.

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Document Controller

 

Profiel

Je werkt in een projectteam met een aantal collega’s en bent nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het project. Nagenoeg alles gebeurt digitaal en er wordt nauw samengewerkt. Het kan zijn dat je voor meerdere projecten tegelijk wordt ingezet al naar gelang de grootte van een project.

 

De geschikte kandidaat heeft een afgeronde opleiding HAVO of MBO in een administratieve richting. 

 

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • registratie en distributie van alle inkomende projectmails;
  • registratie en verwerking (digitaal) van alle uitgaande projectmails;
  • controle en registratie van alle inkomende technische documentatie, rapporten, tekeningen etc. in het document control systeem ThinkProject;
  • verzenden van technische documentatie, rapporten, tekeningen etc. via transmittal in ThinkProject;
  • uploaden en downloaden van documentatie in en uit de diverse projectsystemen van de klant (Sharepoint – COREWORX) en het maken van de specifieke transmittals voor deze systemen in Excel;
  • het maken van overzichten met behulp van ThinkProject.

 

HSM biedt

Een leuke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag je CV en motivatie binnen 14 dagen ter attentie van HSM Offshore Energy BV, Ter attentie van Gijs Kaashoek, Director of Operations, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam via pz@hsm.nl. Solliciteren via de button onderaan deze pagina kan ook. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview