Lasdeskundige - offline

Nauwkeurig en Innovatief

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie en de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan de opdrachtgever.

 

De Lasdeskundige maakt deel uit van de afdeling Quality Control en rapporteert aan het Hoofd Kwaliteit.

 

Het profiel

De Lasdeskundige stelt lmb’s en lmk’s op, beheert de lasserskwalificaties en overlegt met opdrachtgevers, onderaannemers en certificerende instanties over de toepassing van deze kwalificaties.


Tot het  takenpakket behoort onder andere het adviseren van de afdelingen Engineering en Inkoop op het gebied van materialen en het adviseren van de afdeling Productie over lasmethodes en lasvolgorde. De Lasdeskundige beoordeelt de kwaliteit van de toe te passen materialen. Steekproefsgewijs voert de Lasdeskundige inspecties uit om het vereiste kwaliteitsniveau van HSM en haar onderaannemers samen met QC collega’s te waarborgen. De Lasdeskundige onderhoudt contact met het NDO bedrijf en ziet er op toe dat de voorgeschreven NDO technieken correct worden toegepast. Verder initieert de Lasdeskundige innovaties op lasgebied en werkt deze samen met de afdeling Productie uit.

 
De geschikte kandidaat voor deze functie heeft een opleiding HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en aanvullende opleiding IWE (International Welding Engineer). Opleiding op gebied van NDO- en inspectietechnieken, strekt tot aanbeveling. De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in het fabriceren van gelaste staalconstructies in de civiele en/of offshore industrie en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Geboden wordt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw schriftelijke sollicitatie (CV en motivatie). Deze kunt u richten aan HSM Offshore Energy BV, ter attentie van de heer T.Q.M. Oostdam, Hoofd Kwaliteit, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG Schiedam of via pz@hsm.nl. Reageren kan ook door middel van de button onderaan deze pagina. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview

HSM - Terrein Schiedam
HSM Offshore - Clipper Subsea Cross-Over Manifold (Shell UK)
HSM Steel Structures - Installatie Spoorbrug UtARK (ProRail)