Project Engineer

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie en de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan de opdrachtgever.

 

De Project Engineer maakt deel uit van een projectteam en rapporteert aan de Project Manager.

 

Het profiel

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de Project Manager met het accent op planning en voortgangsrapportage, contractbewaking, voorbereiding van uitbestedingen en aansturing van onderaannemers.

 

De geschikte kandidaat voor deze uitdagende functie heeft een opleiding op niveau HBO/WO, enkele jaren ervaring in de civiele of offshore industrie en wil nadrukkelijker bij de uitvoerende fase van projecten betrokken zijn.

 

HSM biedt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie (CV en motivatie) binnen 14 dagen. Deze kun je richten aan HSM Offshore Energy BV, ter attentie van Directie, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG Schiedam of pz@hsm.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview