Project Manager

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie en de offshore windenergiemarkt. HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht en aldaar overgedragen aan de opdrachtgever.

 

Multidisciplinaire projecten in de offshore olie&gas- of offshore windmarkt worden onder de leiding van de Project Manager gerealiseerd.

 

Het profiel

De Project Manager is verantwoordelijk voor alle contractuele aspecten van een project, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, veiligheid, levertijd en budget. De Project Manager wordt ondersteund door  en geeft leiding aan het projectteam en rapporteert aan de Manager Operations.

 

De geschikte kandidaat heeft een opleiding op niveau HBO/WO en ervaring met het managen van grote multidisciplinaire (internationale) projecten in de offshore olie&gas- of offshore windmarkt. De Project Manager is communicatief en schriftelijk vaardig in de Nederlandse en de Engelse taal, contractueel en commercieel gedreven en in staat de open en directe bedrijfscultuur te vertalen naar opdrachtgevers en onderaannemers.

 

De Project Manager is stressbestendig en een leider die vergaderingen voorzit, initiatieven toont, zich niet zomaar uit het veld laat slaan en een kei is in onderhandelen. Taken die onder andere tot het pakket van de Project Manager behoren:

 

  • in hoofdlijnen een planning opzetten of beoordelen;
  • meerwerken opstellen en hierover onderhandelen met de opdrachtgever;
  • meerwerken van onderaannemers beoordelen en hierover onderhandelen;
  • in overleg met inkoop grote subcontracten plaatsen;
  • correcte correspondentie documenten opstellen (afspraken vastleggen, notificaties, claims, meldingen).

 

Geboden wordt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw schriftelijke sollicitatie (CV en motivatie). Deze kunt u richten aan HSM Offshore Energy BV , t.a.v. directie, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam of pz@hsm.nl. U kunt ook reageren door middel van de button onderaan deze pagina. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview

HSM Offshore - Clipper Subsea Cross-Over Manifold
HSM Offshore - Borssele Alpha OHVS and Borssele Beta Jacket
HSM Offshore - A18 Satellite Platform