Werkvoorbereider

 

HSM Offshore Energy BV, een zelfstandig opererende werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van projecten voor de offshore olie- en gasindustrie, offshore renewables en de civiele markt (bruggen, sluizen). HSM is internationaal actief en verantwoordelijk voor ontwerp, inkoop, constructie en installatie van grote en aansprekende projecten. Vanaf de productielocatie in het Rotterdamse havengebied worden projecten over water naar de plaats van bestemming gebracht.

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Werkvoorbereider / Production Co-ordinator

 Coördinator voor een efficiënt productieproces

 

voor het voorbereiden en begeleiden van de productie van staalconstructies, het opstellen van planningen en bouwplannen, het bestellen van materialen en het begeleiden van de vervaardiging van werkplaatstekeningen en fabrieksuitbestedingen. De Werkvoorbereider rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsbureau.

 

Het profiel

Een hbo-opleiding, richting werktuigbouwkunde of civiele techniek en enige jaren ervaring vinden wij een pre. Maar ook een mbo'er met een flinke dosis ervaring in de branche is welkom om te solliciteren. Kandidaten hebben een goede beheersing van de Engelse taal.  

 

HSM biedt

•           Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met professionele uitdagingen.

•           Werken bij een gezonde organisatie met een uitstekende reputatie in de markt.

•           Een omgeving met een prettige werksfeer en aandacht voor persoonlijke groei.

•           Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie (CV en motivatie). Deze kunt u richten aan HSM Offshore Energy BV, ter attentie van Hoofd Productie Staalbouw, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam of pz@hsm.nl. U kunt ook solliciteren via de button onderaan deze pagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

 

 

Back to overview