Svenska offshore vind

Den föredragna partnern för den svenska offshore vindsektorn

HSM Offshore Energy

HSM Offshore Energy är den föredragna partnern för den svenska offshore vindsektorn i att bygga högspännings AC-stationer och ståljackgrunder tack vare vår omfattande expertis, innovativa ingenjörslösningar och beprövade meritlista med framgångsrika och lönsamma projekt för de största offshore vindutvecklarna. Som den första aktiva aktören är vi den europeiska experten på komplexa infrastrukturer som är kritiska för offshore vindprojekt. Vår förmåga att tillhandahålla helhetslösningar inom EPCIC (Engineering, Procurement, Construction, Installation and Commissioning) säkerställer pålitlig, effektiv och tidsenlig leverans. HSM engagemang för kvalitet, säkerhet och hållbarhet överensstämmer med de strikta kraven på den svenska marknaden, vilket gör oss till en pålitlig och strategisk samarbetspartner i att främja Sveriges mål för förnybar energi.

HSM Offshore Energy THOR OHVS detail

Varför vi säkerställer förstklassig projektleverans

Tydligt fokus på projektval
Från början fokuserar HSM Offshore Energy på att välja projekt som exakt överensstämmer med vår expertis och kapacitet.

Precis projektomfattning och kontraktering
Vi definierar tydliga kontraktsgränser med kund, partners och nyckelunderleverantörer, vilket säkerställer tydliga ansvarsfördelningar och riskallokering.

Strategiskt partner-ekosystem
Vi främjar vårt omfattande nätverk och långsiktiga relationer med strategiska partners, vilket bidrar till hållbar tillväxt och framgång.

Expertledd projektgenomföring
Strukturerad projektgenomföring ledd av ett mycket erfaret team, vilket säkerställer effektiva operationer och resulterar i en enastående leveranshistorik för företaget.

Unik meritlista
Ovanstående strategiska hörnstenar bidrar gemensamt till HSM Offshore Energys oöverträffade prestationer med branschledande lönsamhetsnivåer.

9.4GW Installerat och under konstruktion
32+ Projekt realiserade

SPARK THE ENERGY

Vi är en integrerad lösningsleverantör inom EPCIC (Engineering, Procurement, Construction, Installation and Commissioning) av multidisciplinära offshore-projekt. Vi erkänner det akuta behovet av hållbara energilösningar och HSM Offshore Energy strävar efter att säkerställa att 80% av våra offshore-projekt år 2035 kommer att vara inriktade på vind, Carbon Capture Storage och grön vätgas. Genom att utnyttja ingenjörskunskap och teknisk excellens, drivna av vårt engagemang för en hållbar energiframtid, är vi det självklara valet för offshore energisektorn.

Strategiskt placerade

Vi betjänar offshore vindindustrin från två platser: företagets huvudkontor i Schiedam (75,000 m²), Nederländerna och en andra varv i Krimpen aan den Ijssel (130,000 m²), Nederländerna båda med direkt tillgång till Nordsjön.

Har vi väckt ditt intresse?

För ytterligare frågor eller för att diskutera potentiella tillämpningar, tveka inte att kontakta vårt team av branschexperter genom att nå ut till oss.

Scroll to discover